Rezervacija
Kalendar

Blog Njivice resorta

Blog Njivice resorta sa temama otoka Krka, povijesnim, gastro i prigodnim događanjima.

Top sedam razloga zašto odabrati Krk, a ne Havaje

Kristalno bistro more očaravajućih nijansi plave dokle vam oko seže. Mir i tišina savršenog odmora koji prekida samo umirujući zvuk valova koji se odbijaju o obalu. Savršen je to trenutak da kažete: „Aloha, Havaji“ ili bi to eventualno bilo „Aloha, Krk“? Oba odredišta uključuju otok te su omiljeno mjesto za godišnji odmor, no ne razlikuju se samo po tome što se nalaze na suprotnim krajevima svijeta. Dakle, zašto biste se trebali odlučiti za Krk, a ne za Havaje?

Marbera Flora Green Villas

U srcu kvarnerskog zaljeva stoji otok Krk koji je ove godine postao bogatiji za resort koji je savršenom sinergijom arhitekture i prirode označio novu eru odmora. Dobrodošli u Flora Green Villas – resort posvećen pružanju najviše razine kvalitete odmora, usluga i dizajna.

Zdrav odmor na otoku Krku

Slušajte svoje tijelo i um, odvojite malo vremena i barem na nekoliko dana pobjegnite od svakodnevnog života ispunjenog stresom! Njivice Resort na otoku Krku savršena su lokacija, mjesto gdje se možete opustiti i napuniti baterije. Povratite unutarnju ravnotežu tijela i uma, poboljšajte opće stanje organizma odabirom pravih aktivnosti te antistresnih, zdravstvenih i tretmana za uljepšavanje. Za vaše novo, svježe ja, odaberite jednu od sljedećih opcija.

Kuharica za ljubitelje kampiranja

Valovi nježno zapljuskuju obalu. Iznad vas prostire se vedar, plav nebeski svod, a oko vas mediteransko zelenilo. Neometano uživate u prirodi i život se čini savršenim. Čak je i hrana, kao što znaju svi ljubitelji kampiranja, ukusnija na otvorenom, u svježem hladu krošanja starih hrastova. Radi se o povratku jednostavnim stvarima, a isto se odnosi i na pripremu hrane. Proučite nekoliko jednostavnih, no ukusnih recepata za kamperske specijalitete koje svi mogu pripremiti.
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Hotela Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.