Rezervacija
Kalendar

Blog Njivice resorta

Blog Njivice resorta sa temama otoka Krka, povijesnim, gastro i prigodnim događanjima.

Iskusite jedinstven odmor na Krku po vašoj mjeri

Biti sasvim opušteni na moru, provoditi lijepe trenutke u prirodi s voljenima, u prekrasnom okruženju, uz sve pogodnosti suvremenog života – nije li to odmor iz snova? Sada ga možete ostvariti u Flora Green Villas u Njivicama na otoku Krku.

Novoizgrađene vile Flora Green Villas pružaju vam mnogo više od modernog smještaja. Okružene prekrasnim mediteranskim zelenilom po kojem su dobile imena (Flora/cvijet, Lilium/ljiljan, Salvia/kadulja, Olea/maslina, Pinus/bor), stilski interijer vila odmah pruža osjećaj doma. Također, odabirom vila moći ćete kvalitetno provesti svoj odmor na Krku, a svaka vaša želja bit će ispunjena te ćete imati odmor po vašoj mjeri. Evo nekoliko mogućnosti koje su vam na raspolaganju:

Top 7 stvari koje morate učiniti na Krku u 2018. godini

Brojite li dane do svog odmora na Krku? Možete li se zamisliti kako ležite na ležaljci potpuno opušteni, na samo nekoliko koraka od kristalno čistog mora? Radujete se uzbudljivom ljetu? Za još više užitaka i veseljem ispunjenih trenutaka navodimo top 7 stvari koje svakako trebate isprobati ove godine na Krku.

Top sedam razloga zašto odabrati Krk, a ne Havaje

Kristalno bistro more očaravajućih nijansi plave dokle vam oko seže. Mir i tišina savršenog odmora koji prekida samo umirujući zvuk valova koji se odbijaju o obalu. Savršen je to trenutak da kažete: „Aloha, Havaji“ ili bi to eventualno bilo „Aloha, Krk“? Oba odredišta uključuju otok te su omiljeno mjesto za godišnji odmor, no ne razlikuju se samo po tome što se nalaze na suprotnim krajevima svijeta. Dakle, zašto biste se trebali odlučiti za Krk, a ne za Havaje?

Marbera Flora Green Villas

U srcu kvarnerskog zaljeva stoji otok Krk koji je ove godine postao bogatiji za resort koji je savršenom sinergijom arhitekture i prirode označio novu eru odmora. Dobrodošli u Flora Green Villas – resort posvećen pružanju najviše razine kvalitete odmora, usluga i dizajna.

Zdrav odmor na otoku Krku

Slušajte svoje tijelo i um, odvojite malo vremena i barem na nekoliko dana pobjegnite od svakodnevnog života ispunjenog stresom! Njivice Resort na otoku Krku savršena su lokacija, mjesto gdje se možete opustiti i napuniti baterije. Povratite unutarnju ravnotežu tijela i uma, poboljšajte opće stanje organizma odabirom pravih aktivnosti te antistresnih, zdravstvenih i tretmana za uljepšavanje. Za vaše novo, svježe ja, odaberite jednu od sljedećih opcija.
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Hotela Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.