Rezervacija
Kalendar

Blog Njivice resorta

Blog Njivice resorta sa temama otoka Krka, povijesnim, gastro i prigodnim događanjima.

Kako pronaći savršen smještaj na Krku

Osvoji zlato! Kao što je otok Krk ‘zlatna’ destinacija zahvaljujući raznolikosti krajolika i bogatoj kuturno-povijesnoj baštini, tako bi i tvoj smještaj na odmoru trebao biti zlata vrijedan, a sve za nezaboravne trenutke na najvećem hrvatskom otoku. Na Krku su dostupne različite opcije smještaja od kojih svaka ima svoje prednosti pa pomno izaberi onu koja najviše odgovara tvojim željama:

Najbolji trenuci sezone 2017. u Njivicama i na otoku Krku

Sjetite se kristalno plavog mora i prelijepog krajolika na otoku Krku. Osjetite ponovno uzbuđenje kao kad ste prisustovali, a možda čak i aktivno sudjelovali u događanjima u Njivicama. Prizovite okuse neodoljivih specijaliteta kvarnerske kuhinje kojima ste častili svoje nepce. Proživite opet divne trenutke odmora, saznajte što se sve događalo u 2017., a nekima se možete radovati i u sljedećoj godini:

Romantični odmor na otoku Krku

Zamislite sliku zaljubljenog para usred prelijepog krajolika. To lako možete biti i vi, samo vas dvoje. Potpuno opušteni, uz pogled na Kvarnerski zaljev. Upravo je sada savršeni trenutak za organiziranje romantičnog putovanja daleko od svakodnevnog stresa i zadataka kako biste napunili baterije i ponovno zapalili iskru u svojoj vezi, primjerice na otoku Krku - vašem romantičnom utočištu. Pa zašto ne biste učinili romantičnu gestu i iznenadili svog dragog ili dragu putovanjem i odvojili vrijeme samo za vas dvoje? U nastavku slijedi par prijedloga o tome kako učiniti boravak na Krku još posebnijim:

Jesenske čari otoka Krka

Sunce i dalje neprestano obasjava plaže pune života, no jednom kad prođu zadnji dani kolovoza, jasno je da je jesen sve bliže. Priroda počinje usporavati i polako mijenjati osvježavajuće zelenilo šarenim jesenskim bojama obavijajući se smeđom, crvenom i žutom bojom. Dani postaju sve kraći, no čarima Kvarnera te posebice otoka Krka i dalje je teško odoljeti. Osim lijepog pejzaža, nude se brojne aktivnosti uz koje se može uživati u čaroliji jeseni. Od festivala posvećenih hrani do sportskih događanja, u nastavku slijede nekoliko primjera:

Upoznajte eko otok Krk

Središnji i zapadni dio Krka obojani su u zeleno zahvaljujući mediteranskom zelenilu, šumama, vinogradima i maslinicima, dok u njegovom sjevernom i južnom dijelu prevladava kamenjar. No čitav je otok zapravo ‘zelen’ iz jednostavnog razloga što se radi o ekološki najosvještenijem području u Hrvatskoj. Kad bi briga za okoliš bila utrka, Krk bi definitivno bio favorit zahvaljujući neprestanom trudu koji se ulaže kako bi otok i dalje bio ‘zelen’. U nastavku slijedi više o tome kako se to postiže na otoku Krku:
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Hotela Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.