Rezervacija

Blog Njivice resorta

Blog Njivice resorta sa temama otoka Krka, povijesnim, gastro i prigodnim događanjima.

Ljetna događanja na otoku Krku

Vatromet, koncerti suvremene i tradicionalne kvarnerske glazbe, festivali dobre hrane i specijaliteta, sportska događanja i više od toga očekuju posjetitelje na otoku Krku ovoga ljeta. Uz prelijepe plaže i prirodu, veliki broj dostupnih slobodnih aktivnosti i uzbudljivih događanja, odmor na Krku nikada nije bio bolji. U nastavku provjerite najzanimljivija ljetna događanja u 2017. na otoku Krku:

Đir po Kvarneru

Kvarner i otok Krk kao jedan od najboljih primjera postao je uzbudljiva destinacija za aktivan odmor, osobito za ljubitelje bicikliranja te one koji će to tek postati. Ne radi se, naime, samo o vježbanju, već i o otkrivanju cijele regije na ekološki osviješten način pun avanture i bez stresa. Zahvaljujući sve većem broju staza na raspolaganju diljem regije, Kvarner se prometnuo u izvanrednu destinaciju za bicikliste. Dakle, bez obzira odlučite li se za odmor uz paket za bicikliste ili pak otiđete na izlet ili dva s biciklom za vrijeme boravka, evo što vas očekuje na Kvarneru:

Uskršnji običaji na Kvarneru

Uskrs, kao jedan od najznačajnijih kršćanskih blagdana, predstavlja posebno svečano doba godine u Hrvatskoj. Vrijeme je to kad se obitelj okuplja kako bi zajedno proslavili uskrsnuće Isusa, te razmislili o novim počecima i prilikama. Uskrsni običaji se djelomično razlikuju od regije do regije te uključuju održavanje običaja koji se prenose s generacije na generaciju uz odličnu hranu i piće. U nastavku pročitajte više o Uskrsu na Kvarneru:
Facebook Google+ Email Addthis
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Hotela Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.