Rezervacija:
Kalendar

FAQ najčešće postavljana pitanja

Često postavljana pitanja

1. Kakva je plaža, koja je udaljenost od plaže, mogu li se iznajmiti ležaljke te postoji li plaža za kućne ljubimce?

Plaže u resortu su šljunčane. Plaža se prostire u nekoliko uvala od hotela Jadran pa uzduž kampa Njivice. Hotel Beli Kamik udaljena je cca 50 m od plaže, dok su kamp Njivice i hotel Jadran smješteni na samoj plaži. Ležaljke se mogu iznajmiti na nekoliko lokacija na plaži ili u sklopu naših lounge barova Cabana bar&more, Lounge bar Jadran ili Plava terasa lounge. Cijene najma kreću se od 40 kn pa do 300/350 kn po danu.
Plaža za kućne ljubimce se nalazi u sklopu kampa Njivice.

2. Ima li u hotelima i kampu sadržaja za djecu?

U hotelu Beli Kamik nalazi se dječja igraonica (gostima je na raspolaganju 24 sata dnevno) i dječje igralište. Na prostoru kampa nalaze se još dva dječja igrališta za djecu od 5 do 10 godina i Central park u kampu koji sadrži Central park caffe bar, veliko dječje igralište kao i poligon za vježbanje te veliki dječji bazen s toboganom.. Uz plažu kampa Njivice smjestio se i vodeni park za djecu.
U sklopu animacije za sve goste resorta svakodnevno se održavaju igre na plaži, te mini disco u Central Parku, a tu je i bogati edukativno zabavni program za djecu.
U sklopu restorana hotela Beli kamik nalazi se i dječji dio restorana.

3. Koja je udaljenost objekata od mora i od centra Njivica?

Plaža se nalazi ispred hotela Jadran i u sklopu kampa, dok je od hotela Beli Kamik udaljena otprilike 50 m. Hotel Jadran je od centra mjesta Njivice udaljen cca 200 m; hotel Beli Kamik i kamp udaljeni su otprilike 650 metara od starog dijela grada.

4. Koja je razlika između soba Superior i Comfort u hotelu Beli Kamik?

U Superior sobama nalazi se mini-bar, kvadraturom (28m2) su veće od Comfort  soba.
u Comfort sobama (22 m2) nema mini bara, već gosti imaju mogućnost iznajmiti frižider. Sve sobe imaju u kupaonicama sušilo za kosu.

5. Koja je razlika između mobilnih kućica Gold, Premium Mare  i Prestige u kampu Njivice?

Mobilne kućice Prestige imaju oko 32m2 i smještene su u prvom redu uz more. Svaka kućica ima privatan bazen. Premium Mare mobilne kućice su kućice u prvom redu uz more, dok su mobilne kućice Gold smještene od drugog reda nadalje. Mobilne kućice Premium Mare i Gold imaju 32m2. Sve mobilne kućice imaju privatne terase od otprilike 20 m2 – 30 m2.

6. Postoji li mogućnost čuvanja bicikala?

U hotelu Beli Kamik imamo Bike Room, gdje gosti mogu ostaviti svoje bicikle na sigurnom. Detalje o usluzi čuvanja bicikli možete potražiti kod ureda prodaje ili na recepciji naših objekata.

7. Postoji li mogućnost najma bicikala i postoji li karta biciklističkih staza?

Bicikli se mogu iznajmiti na pola dana (cca 6 sati) ili na cijeli dan (cca 12 sati). Cijena je 60 kn odnosno 100 kn po biciklu. Za goste imamo kartu biciklističkih staza te Adria bike vodič sa biciklističkim rutama.

8. Gdje je parking u hotelima i izvan kampa?

Za sve goste našeg resorta hotela osigurano je besplatno parking mjesto za jedno njihovo vozilo. Gosti kampa svoje automobile mogu parkirati na parceli ili pored mobilne kućice, dok se uz svakih hotel nalaze parkinzi.
Također u mjestu ima nekoliko parkinga koji se naplaćuju.

9. Koji su troškovi rezervacije u hotelima i kampu?

Za rezervaciju parcele ili mobilne kućice potrebno je izvršiti uplatu akontacije od 30%, a za rezervaciju hotela 20%, do datuma naznačenog u ponudi. Uplatu akontacije je moguće izvršiti putem bankovnog transfera. Rezervacija se smatra potvrđenom nakon uplate akontacije, a ista će biti potvrđena putem e-maila. Ako akontacija nije uplaćena u naznačenom roku, rezervacija se smatra nevažećom.

10. Koji su storno uvjeti u hotelima i kampu?

Uvjeti otkaza rezervacije – KAMP
Otkaz rezervacije u kampu moguće je izvršiti putem e-maila i to minimalno 31 dan prije dolaska, te se samo u tom slučaju vraća iznos uplaćene akontacije umanjene za bankovne troškove. U slučaju nepravovremenog otkaza, tj. nedolaska gosta uplaćena akontacija se zadržava. Prilikom odjave ukupni iznos računa biti će umanjen za iznos uplaćene akontacije.
Uvjeti otkaza rezervacije – HOTELI
Rezervacija vrijedi od dana uplate akontacije, a rezervaciju držimo do 24:00 sata na dan dolaska. Otkaz rezervacije u hotelima Beli kamik ili Jadran moguće je izvršiti putem maila i to do 3 dana prije dolaska. U tom slučaju izvršiti ćemo povrat uplaćene akontacije umanjene za bankovne troškove. U slučaju otkaza rezervacije unutar 3 dana prije dolaska ili nedolaska gosta (no show), zadržavamo 100% uplaćenog iznosa akontacije. Prilikom odjave ukupni iznos računa biti će umanjen za iznos uplaćene akontacije.

11. Može li se rezervirati točan broj parcele/mobilne kućice/hotelske sobe?

Točan broj parcele nije moguće rezervirati. Točan broj mobilne kućice i hotelske sobe nije moguće rezervirati, ali se može izraziti želja. Svakako ćemo se potruditi ispuniti sve želje naših gostiju prilikom rezervacije smještaja.

12. Koji su načini plaćanja na recepciji objekta? Može li se plaćati u eurima ili kreditnim karticama?

Na recepcijama objekata može se plaćati gotovinom u Kunama ili sa bilo kojom kreditnom karticom. Plaćanje Eurima nije moguće, ali na svakoj recepciji postoji mjenjačnica gdje se novac može promijeniti.

13. Postoji li Wi-Fi Internet i koliko se plaća?

Cijeli resort je pokriven Wi-Fi signalom i Internet je besplatan.

14. Kada je službeni Check in i mogu li doći ranije? Kada je Check out?

KAMP
U kampu je check in u mobilne kućice od 17.00 h, a na parcele od 12.00 h. Moguće je doći ranije te pričekati da se smještajna jedinica očisti odnosno oslobodi.
Check out u mobilnim kućicama je do 10.00 h, a na parcelama do 12.00 h.
HOTELI
U hotelima je check in nakon 14.00 h, a check out do 10.00 h. Moguće je doći ranije i pričekati da se soba pripremi.

15. Postoje li bove za najam i spust za čamac? Koja je cijena?

U Njivicama se nalazi marina gdje se može vezati čamce te spust za čamce. Detaljne informacije možete potražiti na Internet stranicama TZ Omišalj-Njivice.

16. Je li u kampu dozvoljeno roštiljanje?

U kampu je dozvoljeno roštiljanje na plin ili struju. Roštiljanje na ugljen je dozvoljeno samo na za to predviđenom mjestu u kampu.

17. Kada je najbolje napraviti rezervaciju za iduću godinu?

Rezervacije za iduću godinu za kamp i za hotele moguće je napraviti od 9.mj. tekuće godine. Što se prije rezervira postoji veća mogućnost rezervacije željene parcele ili tipa mobilne kućice ili sobe.

18. Postoje li dućani, pekare, dućani s kamping opremom ili slično?

U kampu se nalazi pekara, dućan mješovitom robom, vinarija, voćarna i štand sa plažnim asortimanom. Također se dućan mješovitom robom i pekara nalaze u centru Njivica koje je od kampa udaljeno cca 650 m. Na otoku nema dućana sa kamping opremom. Najbliži takav dućan je u Rijeci, Puli ili Poreču.

19. Vozni red autobusa i trajekata?

Vozni red autobusa može se naći na Internet stranici Autotransa www.arriva.com.hr, a trajekata na Internet stranici Jadrolinije www.jadrolinija.hr. Također za vozni red možete pitati na recepciji objekata ili na Info desku u svakom objektu.

20. Koje sve dodatne sadržaje imate u ponudi?

Na Info deskovima unutar resorta postoji mogućnost kupnje ulaznica za razne izlete poput mnogobrojnih panorama brodom, izleta na Plitvička jezera, Veneciju, Gorski Kotar i sl., tu su i safari ture, jahanje, najam Jet-skija i skutera, najam čamaca, automobila, quadova, usluge organizacije prijevoza osoba.
U hotelu Beli Kamik se nalazi Fitness centar koji je besplatan za sve goste resorta.
Detalje gastronomske ponude možete pogledati na našim Internet stranicama u segmentu Gourmet&Lounge.

21. Kada je doručak i večera u hotelima?

U hotelu Beli Kamik doručak je od 7.00 h do 10.00 h, a večera od 19.00 h do 21.00 h.
U hotelu Jadran doručak je od 7.00 h do 10.00 h, a večera od 19.00 h do 21.00 h.

22. Kakvo će biti vrijeme?

Vremenska prognoza dostupna je na našim internetskim stranicama. Također na našim stranicama postoji link za provjeru stanja u prometu.

23. Postoji li u objektu sef?

U svakom objektu postoji sef. U hotelima Beli Kamik i Jadran naplaćuje se 20,00 kuna po danu, a u kampu 15,00 kn po danu.

24. Kada su obnavljani hoteli?

Hotel Jadran je zadnji put obnavljan 2003. godine, a hotel Beli Kamik 2011. godine. Od 2013. godine svi naši objekti u potpunosti su klimatizirani. Planirane investicije možete provjeriti u segmentu NOVOSTI.

vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Hotela Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Hotela Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.