Rezervacija
Kalendar

Događanja na Krku

1. Festival sladoleda na Krku

​Ove godine u srpnju stiže NOVI obiteljski događaj mjeseca na otoku Krku! Bogata ponuda sladoleda i slastica. Mađioničari, ulični akrobati, face-painting, koncert, kreativne radionice za djecu i obitelj!
Vidimo se!

Najomiljenija ljetna slastica u Njivicama ima i vlastiti festival. Kreativne radionice, animacija za djecu, večernji koncerti te neizostavni mnogobrojni ukusni okusi sladoleda i slastica čine Festival sladoleda u Njivicama naprosto neodoljivim.
 
 

Rapsodija vatrometa

Rapsodija vatrometa jedinstveno je glazbeno i svjetlosno iskustvo prepuno šarenih efekata na bistrome, noćnom nebu. Rapsodija se održava svake godine početkom lipnja i ujedno je pozdrav ljetu i uvod u bogatu ljetnu ponudu događanja. Tijekom ovog višednevnog događanja gosti mogu uživati u šarolikoj ponudi koktela, radionica, koncerata i naravno vatrometa.
 

 

Adria spring trail

Pozivamo sve fanove istraživanja prirode da nam se pridruže u travnju i zajedno s trail timovima iz Hrvatske i okolice krenu otkrivati prirodne ljepote sjevernog dijela otoka Krka.
Ovaj festival sporta spoj je natjecanja i dobre zabave za sve sudionike i njihovu pratnju i zasigurno je izvrstan izgovor za bijeg iz gradske vreve u rano proljeće.
 

Run for fun

U sklopu našeg animacijskog programa u ljetnim mjesecima organiziramo sportski događaj za cijelu obitelj Run for fun. U utrci mogu sudjelovati odrasli i djeca, a najbolje očekuju bogate nagrade.
 
 

Tjedan Plave zastave

Prošli tjedan održan je Tjedan Plave zastave u našem resort-u. Poticali smo naše najmlađe i one malo starije na važnost očuvanja prirode i ekološkog zbrinjavanja otpada.
Održali smo eko radionice s djecom i veselo natjecanje u razvrstavanju papirnatog otpada.
Na kraju su svi imali samo pozitivne komentare na projekt Plave zastave i ekološke osviještenosti.
 

Tradicionalni teniski turnir

U subotu 07. listopada 2017. godine održan je tradicionalni jesenski tenis turnir na teniskim terenima Njivice resort-a. Ukupno je nastupilo 40 igrača u muškoj i ženskoj kategoriji. Turnir je protekao u veoma odličnom raspoloženju i odličnim mečevima. Na kraju su svi natjecatelji imali organizirano ugodno zajedničko druženje.
 
 

Tradicionalni teniski turnir Njivice Open 2018.

U Njivicama na teniskim terenima Hotela Njivice od 04.- 06.05.2018. godine održao se 3. Njivice Open teniski turnir.
Uz odlično vrijeme tokom cijelog vikenda i rekordan broj od 76 prijavljenih natjecatelja nije nedostajalo zabave i dobrih mečeva.
Čestitamo svim natjecateljima i vidimo se u još većem broju na slijedećem turniru.
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Hotela Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.