Rezervacija
Kalendar

Najbolji trenuci sezone 2017. u Njivicama i na otoku Krku

Sjetite se kristalno plavog mora i prelijepog krajolika na otoku Krku. Osjetite ponovno uzbuđenje kao kad ste prisustovali, a možda čak i aktivno sudjelovali u događanjima u Njivicama. Prizovite okuse neodoljivih specijaliteta kvarnerske kuhinje kojima ste častili svoje nepce. Proživite opet divne trenutke odmora, saznajte što se sve događalo u 2017., a nekima se možete radovati i u sljedećoj godini:

Adria Spring Trail

Priprema, pozor, sad! Pređite most i krenite duž prekrasne obale kroz prirodu koja se budi, i tako sve do cilja u Njivice resortu. Te je upute slijedilo više od 500 sudionika iz 4 država koji su se suočili s izazovom Challengera, koji su jednostavno željeli biti aktivni (Active) ili su trčali s obitelji (Family) u navedene tri kategorije u utrci Adria Spring Trail u travnju.    

56. Europa Rally

Početkom lipnja brojni ljubitelji kampiranja stigli su u Njivice povodom godišnjeg okupljanja kamping udruženja s kampom Njivice kao domaćinom. Oko 650 učesnika iz cijele Europe iskoristili su priliku upoznati bogatu kulturno povijesnu baštinu Kvarnera, otkrili su ukusne delicije tradicionalne kuhinje te su se ujedno dobro zabavili. 

Rapsodija vatrometa

Zvižduk i prasak popraćen podužim vaaau. Upravo je tako označen službeni početak ljetne sezone u lipnju. U proteklih se par godina Rapsodija vatrometa prometnula u jedan od najistaknutijih događanja sezone. Ove je godine postignut i dodatan wow-efekt s prvim izdanjem Festivala lanterni.
 

Festival sladoleda

Osvježavajuće hladan. Neodoljivo kremast. Riječ je o sladoledu, omiljenom ljetnom desertu. Festival sladoleda održan je u Njivicama u srpnju i to po prvi puta na Krku i Kvarneru. Uz raznolike okuse sladoleda, festival je nudio bogat zabavni sadržaj u kojem su osobito uživale obitelji.
 

Sezona sporta

Trčanjem do kondicije. Trčanje zajedno, s obitelji. Trčanje za zabavu. Kroz čitavo je ljeto četvrtak bio dan u kojem su posjetitelji različite dobi sudjelovali u utrci Run for Fun u Njivice Resortu. No, to nije sve. Resort je zapravo idealno mjesto za posjetitelje željne aktivnog odmora te je tako bio domaćin dvaju teniskih turnira, najprije u svibnju te zatim u listopadu.
 

Jedinstveni specijaliteti

Neodoljiv okus Kvarnera uz škampe. Neponovljive krčke šurlice. Fin, harmoničan okus vrbničke žlahtine. Kvarnerska je kuhinja doista posebna te vam otvara vrata gastronomskog raja. Gosti koji su boravili u Njivicama u svibnju i rujnu u vrijeme gastro dana imali su priliku doživjeti upravo to. I ne samo to. U jutarnjim su satima uz stručno vodstvo saznali ponešto o biljkama tipičnim za to područje, a kasnije su učili kako pripremati kvarnerske specijalitete kao što su šurlice, gulaš, fritule. Bili su to doista slasni proljetni i jesenski dani.
 

Pravo mjesto za odmor

 
Čitava je sezona na otoku Krku bila obilježena dobrom zabavom kojoj su u jednom trenutku doprinijeli i Maja Šuput te Luka Nižetić, odabravši pritom Njivice Resort za svoj boravak na Krku. Istovremeno su mnogi drugi kao što je slovenski rukometaš Uroš Zorman upravo u Njivicama pronašli svoje mjesto za odmor, opuštanje i uživanje s obitelji.

Nezaboravna godina


Bila je to godina sporta, zabave i neodoljivih događanja. Bila je to godina za pamćenje. Godina koju polako zaključujemo u nadi da će naredna biti jednako tako odlična!
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Hotela Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.