Rezervacija:
Kalendar

Opći uvjeti poslovanja

OPĆI UVJETI POSLOVANJA HOTELI NJIVICE d.o.o.

Općenito

Ovim Općim uvjetima poslovanja tvrtka Hoteli Njivice d.o.o. određuje uvjete i odredbe sukladno kojima će vam Hoteli Njivice d.o.o. pružati usluge iz svoje djelatnosti.
Cjelokupan sadržaj internet stranica www.njiviceresort.com , www.kampnjivice.hr, www.marberavillas.com i pripadajućih domena zaštićen je autorskim i srodnim pravima, sukladno pozitivnim propisima Republike Hrvatske te se kao takav ne smije distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pismenog pristanka tvrtke Hoteli Njivice d.o.o. Objavljeni dokumenti, podaci, fotografije i informacije mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje autorskih i srodnih prava.
Informacije koje su objavljene na ovim internet stranicama smatraju se točnima i pouzdanima u trenutku njihova unošenja. Bitno je za napomenuti da postoji mogućnost odstupanja od točnosti, istinitosti te pouzdanosti podataka objavljenih na ovim stranicama tvrtke. Objavljene informacije ne smiju se smatrati temeljem za donošenje važnih odluka. Hoteli Njivice d.o.o. neće odgovarati za eventualnu izravnu ili neizravnu, slučajnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu ili trošak koji su nastali kao rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja informacija objavljenih na ovim internet stranicama.
Zabranjeno je umnožavanje, reprodukcija ili distribucija dizajna, pojedinačnih elemenata stranica, dizajna svih logotipa tvrtke Hoteli Njivice d.o.o. bez izričitog pisanog odobrenja od strane tvrtke Hoteli Njivice d.o.o.
Hoteli Njivice d.o.o. poštuje Vašu privatnost te se obvezuje na zaštitu Vaših osobnih podataka u skladu s važećim zakonima i uredbama za zaštitu osobnim podataka te našom Politikom zaštite osobnih podataka.
Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni pruženom uslugom u Hotelima Njivice d.o.o. možete se obratiti našem osoblju kako bismo mogli ispuniti Vaša očekivanja. Ujedno u cilju poboljšanja kvalitete, slobodni ste izraziti svoje mišljenje, konstruktivnu kritiku ili nezadovoljstvo i slanjem pisanog prigovora na našu mail adresu info@njiviceresort.hr.

Načini plaćanja

Cijene navedene u važećim cjenicima su informativne te tvrtka Hoteli Njivice d.o.o. zadržava pravo izmjene istih.
Plaćanja na recepcijama objekata, kao i na ostalim mjestima u tvrtki gdje se vrše plaćanja moguća su izvršiti kreditnim karticama i/ili u gotovini i to isključivo u valuti Republike Hrvatske, Kunama. Cijene izražene u Eurima su informativne.
Ukoliko za plaćanje koristite kreditnu karticu inozemnog izdavatelja, cijena izražena u kunama konvertirat će se u lokalnu valutu u kojoj inozemni izdavatelj izdaje račun za troškove koji terete kreditnu karticu. Navedena konverzija će biti izvršena primjenom tečaja koji je ugovoren između inozemnog izdavatelja i korisnika kreditne kartice te stoga postoji mogućnost odstupanja iznosa za koji će biti terećena vaša kartica od originalne cijene navedene na našim web stranicama.
Uplatu akontacije za rezervaciju smještaja u objektima tvrtke Hoteli Njivice d.o.o. moguće je izvršiti uplatom na račun ili online plaćanjem kreditnom karticom. Kod plaćanja putem bankovnog transfera Hoteli Njivice d.o.o. ne odgovaraju za bankovne naknade.

Kod online plaćanja kreditnim karticama unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom (standard 128/256 bit SSL i 2048 bit CSR enkripcija), kojeg osigurava SSL certifikat izdan od RapidSSL. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Opći uvjeti prodaje za hotele Jadran, Beli Kamik i Green Villas Flora

Rezervacije

Upiti i rezervacije prihvaćaju se putem naših web stranica (e-mail ili kontakt obrazac), telefonom ili osobno na recepciji hotela. Na osnovu postavljenog upita gostu će se odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Kako bi rezervacija bila potvrđena korisnik usluge mora uplatiti akontaciju u minimalnom iznosu od 20% ukupne cijene za smještaj u hotelima Jadran i Beli Kamik te u Green Villas Flora.

Ako akontacija nije uplaćena u naznačenom roku, rezervacija se smatra nevažećom. Hoteli Njivice d.o.o. zadržavaju pravo odbiti rezervaciju gosta u slučaju da isti od ranije poznat kao neplatiša ili problematičan.

Izmjena i otkaz rezervacije

Izmjena rezervacija moguća je samo u pismenim putem odjelu prodaje tvrtke i važeća je ukoliko je pismeno potvrđena od strane tvrtke Hoteli Njivice d.o.o.
Otkaz rezervacije moguće je izvršiti putem e-maila i to minimalno 5 dan prije dolaska, te se samo u tom slučaju vraća 80% od iznosa uplaćene akontacije umanjeno za bankovne troškove. Ukoliko stranka otkazuje rezervaciju unutar 5 dana prije dolaska oduzima mu se 100% od uplaćenog iznosa akontacije. U slučaju nepravovremenog otkaza, tj. nedolaska gosta uplaćena akontacija se zadržava.
Rezervacija vrijedi do 24.00 h na dan dolaska. Nakon toga zadržavamo pravo ponovne prodaje smještajne jedinice.

Dolazak-odlazak

Na dan dolaska vrijeme prijave u hotele je od 14:00 sati u Flora Green Villas od 15:00 sati. Na dan odlaska vrijeme odjave je do 10:00 sati. U hotelima Jadran i Beli Kamik za odjave od 10:00 do 18:00 sati naplaćuje se 150 HRK po sobi.
U Green Villas Flora ukoliko želite produžiti boravak do 18:00 sati možete uz nadoplatu 300 HRK ili nakon 18:00 sati uz plaćanje pune cijene dnevnog najma.

Raniji odlazak

Gosti mogu skratiti boravak samo u slučaju opravdanog razloga. Kod neopravdanog razloga gostima se obračunava stvarni boravak + vrijednost 1 noćenja.

Opći uvjeti prodaje za kamp Njivice

Rezervacije

Rezervacije vršimo za parcele i mobilne kućice. Upit za rezervaciju može se poslati putem on-line upitnika, e-maila ili faksa i to minimalno 7 dana prije planiranog dolaska. Na osnovu postavljenog upita gostu će se odgovoriti u najkraćem mogućem roku.
Za rezervaciju parcele ili mobilne kućice potrebno je izvršiti uplatu akontacije (30% od ukupne cijene) do datuma naznačenog u ponudi. Rezervacija se smatra potvrđenom nakon uplate akontacije, a ista će biti potvrđena putem e-maila. Ako akontacija nije uplaćena u naznačenom roku, rezervacija se smatra nevažećom.

Izmjena i otkaz rezervacije

Izmjena datuma dolaska ili odlaska moguća je isključivo pismenim putem (e-mail) i važeća je ukoliko je pismeno potvrđena od strane kampa. Otkaz rezervacije moguće je izvršiti putem e-maila i to minimalno 31 dan prije dolaska, te se samo u tom slučaju vraća iznos uplaćene akontacije umanjene za bankovne troškove. U slučaju nepravovremenog otkaza, tj. nedolaska gosta uplaćena akontacija se zadržava.

Dolazak-odlazak

Parcele
Dolazak: od 12:00 do 22:00
Odlazak: do 12:00
Dolazak i odlazak na parcelama moguć je svaki dan tijekom čitave sezone.
Kasniji dolazak: rezervirana parcela gosta čeka do 22:00 istoga dana. Nakon toga zadržavamo pravo ponovne prodaje parcele. Kasniji odlazak: za zadržavanje na parceli nakon 12h zaračunava se još jedan dan boravka.

Mobilne kućice
Dolazak: od 17:00 do 22:00
Odlazak: do 10:00
Dolazak i odlazak u mobilnim kućicama moguć je isključivo subotom.
Kasniji dolazak: rezervirana mobilna kućica gosta čeka do 22:00 istoga dana. Nakon toga zadržavamo pravo ponovne prodaje mobilne kućice. Kasniji odlazak: za boravak od 10:00 do 18:00 zaračunava se 300 HRK.

Raniji odlazak

Rezervirana parcela ili mobilna kućica plaća se za sve dane rezervacije. Za mobilne kućice dnevna cijena najma, a za parcele cijena nenastanjene parcele.

Plaćanje na recepciji

Kako biste izbjegli gužvu pri plaćanju računa na dan odlaska, preporučamo podmirenje troškova boravka dan ranije ili tijekom samog boravka u kampu. Naplata računa vrši se na recepciji kampa od 07:00 do 21:00. Plaćanje je moguće kreditnim karticama i/ili u gotovini i to isključivo u kunama. Cijene izražene u Eurima su informativne.
Članovi CCI, DCC, ADAC, KUH/UKH, HAK, CKE ostvaruju popust sukladno važećem cjeniku. Popust je moguće ostvariti samo za boravak na parceli ili na kamp mjestu i samo kod plaćanja u gotovini. Jedan popust isključuje drugi. Mobilne kućice nisu uključene u popust.
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Hotela Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Hotela Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.