Rezervacija
Kalendar

Završila jubilarna 5. Rapsodija vatrometa u Njivicama

12.06.2017.

Od 08. do 10. lipnja svi posjetitelji Krka i Njivica imali su priliku uživati u bogatom programu povodom Rapsodije vatrometa.
Plava terasa lounge bila je između 08.06. i 10.06. centar bogatog programa aktivnosti povodom ovogodišnje Rapsodije vatrometa. Ovo je događanje kroz nekoliko godina preraslo u prepoznatljivi event, kojim se obilježava početak šarolike lepeze programa događanja u ljetnoj sezoni. Organizatori su Hoteli Njivice i Turistička zajednica Općine Omišalj.

U tri dana gosti su mogli uživati u raznim dnevnim aktivnostima te u glazbenim nastupima grupa: Greške, Insula te Nadzorni odbor. Po prvi puta na Krku održan je i Festival lanterni gdje su svi posjetitelji imali priliku pustiti lanternu svojih dobrih želja da zapluta Kvarnerom. Stotine lanterna obasjalo je nježnom naračastom svjetlošću zaljev ispred Njivica. Vrhunac večeri u petak i subotu bili su piro-muzički vatrometi, koji su oduševili sve prisutne. Nebo iznad Njivica blistalo je u šarenilu boja praćeno glazbenim hitovima.

Rapsodija vatrometa je i ove godine bila natjecateljskog karaktera. Prvu večer vatromet je slagala slovenska tvrtka Piro Boss dok je drugu večer čast pripala hrvatskom timu Mirnovec pirotehnike. I ove godine održano je i službeno glasovanje posjetitelja te je tako pobjedu za nijansu odnijela tvrtka Mirnovec pirotehnika – ČESTITAMO!
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Hotela Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.