Rezervacija
Kalendar

Prvi Festival Sladoleda na Krku!

Na novoobnovljenoj rivi u Njivicama u nedjelju, 23. srpnja 2017. održao se Festival sladoleda. Prvo je ovo i jedinstveno događanje ne samo u Njivicama nego i na otoku Krku. Cjelodnevna zabava za cijelu obitelj primamila je mnogobrojne turiste kao i domaće stanovništvo.
Dnevni zabavni program, animacija za djecu, koncerti, iluzionistički show, akrobati, face painting i naravno šarolika, bogata i atraktivna ponuda sladoleda i slastica od te slatke ledene delicije su Njivicama dali novi smjer u razvoju prave obiteljske destinacije.

Vidimo se do godine ponovo!
 
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Hotela Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.