Rezervacija
Kalendar

Uvjeti prodaje

OPĆI UVJETI PRODAJE TVRTKE HOTELI NJIVICE D.O.O.


Načini plaćanja


Navedene cijene u važećem cjeniku su informativne te tvrtka Hoteli Njivice d.o.o. zadržava pravo promjene. Cijene izražene u Eurima su informativne.
Kako bi gosti izbjegli gužvu pri plaćanju računa na dan odlaska, preporučamo podmirenje troškova boravka dan ranije ili tijekom samog boravka.
Uplatu akontacije moguće je izvršiti uplatom na račun ili online plaćanjem kreditnom karticom.
Plaćanja na recepciji moguće je izvršiti kreditnim karticama i/ili u gotovini i to isključivo u Kunama.

Unos i prijenos osobnih podataka

Kod online plaćanja kreditnim karticama unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom (standard 128/256 bit SSL i 2048 bit CSR enkripcija), kojeg osigurava SSL certifikat izdan od RapidSSL. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja bit će izvršena u kunama. Ukoliko za plaćanje koristite kreditnu karticu inozemnog izdavatelja, cijena izražena u kunama konvertirat će se u lokalnu valutu u kojoj inozemni izdavatelj izdaje račun za troškove koji terete kreditnu karticu. Navedena konverzija će biti izvršena primjenom tečaja koji je ugovoren između inozemnog izdavatelja i korisnika kreditne kartice te stoga postoji mogućnost odstupanja iznosa za koji će biti terećena vaša kartica od originalne cijene navedene na našim web stranicama.

Postupak u slučaju reklamacije

Reklamacije se zaprimaju pismeno na recepciji ili putem maila info@njiviceresort.hr. Tvrtka Hoteli Njivice d.o.o. obvezuje se da će na iste odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

POTVRDA REZERVACIJE UKLJUČUJE PRIHVAĆANJE OVIH OPĆIH UVJETA OD STRANE GOSTA

Opći uvjeti prodaje za hotele

Rezervacija

Upiti i rezervacije prihvaćaju se putem online upitnika, e mail poštom, telefonom ili osobno na recepciji hotela. Na osnovu postavljenog upita gostu će se odgovoriti u najkraćem mogućem roku.
Da bi rezervacija postala važeća korisnik usluge mora uplatiti akontaciju u minimalnom iznosu od 20 % od ukupne cijene ili iznos kojeg je dogovorio s odjelom prodaje tvrtke Hoteli Njivice d.o.o.
Ako akontacija nije uplaćena u naznačenom roku, rezervacija se smatra nevažećom.
Hotel zadržava pravo odbiti rezervaciju u slučaju da zlouporabi sustav i u slučaju da je gost od prije poznat kao neplatiša ili problematičan.

Izmjena i otkaz rezervacije

Izmjena rezervacija moguća je samo u pismenim putem odjelu prodaje tvrtke i važeća je ukoliko je pismeno potvrđena od strane tvrtke Hoteli Njivice d.o.o.
Otkaz rezervacije moguće je izvršiti putem e-maila i to minimalno 5 dan prije dolaska, te se samo u tom slučaju vraća 80% od iznosa uplaćene akontacije umanjeno za bankovne troškove. Ukoliko stranka otkazuje rezervaciju unutar 5 dana prije dolaska oduzima mu se 100% od uplaćenog iznosa akontacije. U slučaju nepravovremenog otkaza, tj. nedolaska gosta uplaćena akontacija se zadržava.
Rezervacija vrijedi do 24.00 h na dan dolaska. Nakon toga zadržavamo pravo ponovne prodaje smještajne jedinice.

Dolazak – odlazak

Check-in: 14.00 h Check-out: 10.00 h Za odjave nakon 10.00 h naplaćuje se još dodatni dan boravka

Raniji odlazak

Gosti mogu skratiti boravak samo u slučaju opravdanog razloga. Kod neopravdanog razloga gostima se obračunava stvarni boravak + vrijednost 1 noćenja.
 

Opći uvjeti prodaje za kamp

Rezervacija

Rezervacije vršimo za parcele i mobilne kućice. Upit za rezervaciju može se poslati putem on-line upitnika, e-maila ili faksa i to minimalno 7 dana prije planiranog dolaska. Na osnovu postavljenog upita gostu će se odgovoriti u najkraćem mogućem roku.
Za rezervaciju parcele ili mobilne kućice potrebno je izvršiti uplatu akontacjie (30% od ukupne cijene) do datuma naznačenog u ponudi. Uplatu akontacije je moguće izvršiti putem putem bankovnog transfera. Rezervacija se smatra potvrđenom nakon uplate akontacije, a ista će biti potvrđena putem e-maila. Ako akontacija nije uplaćena u naznačenom roku, rezervacija se smatra nevažećom.
Kod plaćanja putem bankovnog transfera kamp Njivice ne odgovara za bankovne naknade.

Izmjena i otkaz rezervacije

Izmjena datuma dolaska ili odlaska moguća je isključivo pismenim putem (e-mail, faks) i važeća je ukoliko je pismeno potvrđena od strane kampa.
Otkaz rezervacije moguće je izvršiti putem e-maila i to minimalno 31 dan prije dolaska, te se samo u tom slučaju vraća iznos uplaćene akontacije umanjene za bankovne troškove. U slučaju nepravovremenog otkaza, tj. nedolaska gosta uplaćena akontacija se zadržava.
Rezervacija vrijedi do 22.00 h na dan dolaska. Nakon toga zadržavamo pravo ponovne prodaje mobilne kućice odnosno parcele.

Dolazak – odlazak

Parcele
Dolazak: od 12.00 h do 23.00 h
Odlazak: do 12.00 h
Dolazak i odlazak na parcelama moguć je svaki dan tijekom čitave sezone.
Kasniji dolazak: rezervirana parcela gosta čeka do 22.00 h istoga dana. Nakon toga zadržavamo pravo ponovne prodaje parcele.
Kasniji odlazak: za zadržavanje na parceli nakon 12.00 h zaračunava se još jedan dan boravka.
Mobilne kućice
Dolazak: od 17.00 h do 22.00 h
Odlazak: do 10.00 h
Sukladno važećem cjeniku rezervacija mobilne kućice vrši se u određenim terminima isključivo minimalno 7 dana
Dolazak i odlazak u mobilnim kućicama moguć je isključivo subotom.
Kasniji dolazak: rezervirana mobilna kućica gosta čeka do 22.00 h istoga dana. Nakon toga zadržavamo pravo ponovne prodaje mobilne kućice.
Kasniji odlazak: za boravak iza 10.00 h zaračunava se još jedan dan boravka.

Raniji odlazak

Rezervirana parcela ili mobilna kućica plaća se za sve dane rezervacije. Za mobilne kućice dnevna cijena najma, a za parcele cijena nenastanjene parcele.


vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Hotela Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.