Rezervacija
Kalendar

Zdrav odmor na otoku Krku

Slušajte svoje tijelo i um, odvojite malo vremena i barem na nekoliko dana pobjegnite od svakodnevnog života ispunjenog stresom! Njivice Resort na otoku Krku savršena su lokacija, mjesto gdje se možete opustiti i napuniti baterije. Povratite unutarnju ravnotežu tijela i uma, poboljšajte opće stanje organizma odabirom pravih aktivnosti te antistresnih, zdravstvenih i tretmana za uljepšavanje. Za vaše novo, svježe ja, odaberite jednu od sljedećih opcija.

Wellbeing paket

Proljeće je pravi trenutak da ponovno budete aktivni! Steknite i održavajte kondiciju pod profesionalnim vodstvom osobnog trenera. Iskoristite priliku i učinite još nešto za sebe: šetajte uz more u Njivicama ili vozite bicikl brojnim stazama na Krku. U posebnom paketu Njivice Resort nudi vam smještaj u kampu, mobilnoj kućici ili hotelu „Beli Kamik“ (uz polupansion), neograničen pristup teretani te podršku osobnog trenera. Iskoristite ovu sjajnu priliku za aktivan odmor od 15. do 28. travnja 2018. godine.

    

Zdravstveni paket u Njivicama

Došlo je vrijeme za pregled? Želite li se podvrgnuti zdravstvenim i kozmetičkim tretmanima? Razmislite o savršenoj kombinaciji wellbeing programa, zdravstvenog programa i odmora! Razmislite o Njivicama! U suradnji s poliklinikom Terme Selce, Njivice Resort vam nudi različite pakete.

Želite li liječnički pregled s analizom tjelesnog sastava, odaberite paket TS PREGLED. Analiza tjelesnog sastava također je uključena u paket MEDITERAN, uz mediteransku masažu i hipobaričnu vakuumsku terapiju. Za vrhunski doživljaj bez stresa, odaberite paket RELAX s masažom leđa i lica. Sva tri paketa uključuju smještaj u hotelu Jadran u Njivicama, transfer do poliklinike te dodatne pogodnosti.
      

Uvaljajte se u blato s razlogom

Namažite se blatom u Melinama, nedaleko od Njivica! Naime, riječ je o blatu s ljekovitim svojstvima. Duga plaža i plitka voda koja je topla već početkom godine, omiljeno je odredište obitelji s djecom i mladih već od proljeća. Bilo da dolazite iz zdravstvenih razloga ili samo radi zabave, Meline su razlog više da odaberete otok Krk za odmor bez stresa.
 

Budite aktivni u prekrasnom krajoliku

Šetajte uz zalazak sunca. Vozite bicikl uz obalu i stazama u unutrašnjosti otoka. Brojne staze u Njivicama i na cijelom otoku Krku pružaju vam priliku da budete aktivni na način koji sami odaberete. Odlučite se za staze koje su vam zanimljive za istraživanje i one koje odgovaraju vašoj fizičkoj kondiciji.

Otkrijte prekrasno zelenilo otoka Krka jašući konja! Sa ili bez prethodnog iskustva, odrasli i djeca mogu se okušati u jahanju u klubu „Njivice“ ili u Centru za aktivnosti i terapiju uz pomoć životinja „Moj prijatelj".

Neodoljiv odmor za poboljšanje općeg stanja organizma

Odmorite se od svakodnevnih briga i priuštite si wellnesszdravstveni odmor u Njivicama na Krku. Opustite se u prekrasnom okruženju, budite aktivni i poboljšajte formu, prepustite se zdravstvenim i wellness tretmanima. Vaše tijelo i um će Vam biti zahvalni!
vrh stranice

Jamstvo najniže online cijene!

Jamčimo najpovoljnije online cijene za sve rezervacije putem internet stranica Hotela Njivice.
Ukoliko na drugoj internetskoj stranici pronađete istu ponudu po povoljnijoj cijeni, odmah se obratite našem odjelu prodaje. Molimo Vas da provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:
  • Pravovremeno ste nas kontaktirali i druga ponuda na Internet stranici treće strane je još uvijek aktivna i mi smo je u mogućnosti provjeriti.
  • Druga ponuda se odnosi na iste uvjete rezervacije (smještajni objekt, tip smještaja, datume prijave i odjave i sl.)

Ukoliko ne možemo izjednačiti cijenu druge ponude jer jedan od gore navedenih uvjeta nije ispunjen, i dalje zadržavate svoju postojeću rezervaciju - uključujući i pravila otkazivanja rezervacije.

Jamstvo najpovoljnije cijene NE primjenjuje se ako:
  • Rezervaciju napravite uz posebne cijene za članove i/ili česte korisnike, odnosno bodove za vjernost.
  • Bilo koji nagradni program ili posebne promotivne akcije koje je ustupio vlasnik smještaja
  • Ne kontaktirate nas prije prijave u smještajni objekt.